کارگردان فیلم سینمایی «جشن تولد» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: سوأل اصلی اینجا است که چرا باید این حجم انبوه از فیلم های سرشار از لودگی و ابتذال در سینمای جمهوری اسلامی و بعضاً با بودجه مستقیم بیت المال تولید شوند؟ چطور دستگاه های نظارتی که باید بر اساس یک سری قواعد و خط مشی های مشخص مبادرت به اعطای مجوز به این قبیل آثار کنند چشم خود را روی این حجم ابتذال می بندند و به این فیلم ها اجازه ساخت و یا اکران می دهند؟
وی ادامه داد: چرا ما باید در سینمای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که باید طلایه دار فرهنگ، ادب، اخلاق، دین مداری و انسانیت باشد این همه فیلم های ضد اخلاقی و ضد فرهنگی داریم؟ چرا باید فیلم های سینمایی ما سرشار از بدآموزی باشند و یا به اسم سینمای اجتماعی تصویری زننده و مشمئزکننده از جامعه اسلامی نشان دهیم و آب در آسیاب دشمنان نظام و انقلاب اسلامی بریزیم؟
این سینماگر سپس با تأکید بر اینکه سینمای ایران مقصد تهاجم فرهنگی غرب و شرق شده تصریح کرد: من صراحتاً عنوان می کنم در سینمای ایران عده ای از فیلمسازان از بیگانگان پول می گیرند و به نوعی بنده و اجیر آن ها هستند تا خواسته های فرهنگی دشمنان نظام و انقلاب را در سینما پیاده سازی کنند. من حاضر هستم در هر مناظره ای و یا در هر جلسه ای حتی اسامی این افراد را به زبان بیاورم تا شاید مسئولان فرهنگی که همواره در خواب غفلت هستند بیدار شوند و دیگر هرگز به این افراد اجازه کار ندهند.
لاجوردی خاطرنشان کرد: فرهنگ و هنر در کشور ما مدت ها است سقوط کرده و انتظار ما این است که مسئولان فرهنگی و هنری دولت سیزدهم که داعیه انقلابی گری دارد وضعیت فرهنگی کشور را بهبود بخشد و اجازه ندهد ما بیش از این دچار ولنگاری شویم.
وی متذکر شد: دیگر در سینمای ایران نباید جایی برای چاپلوس ها و افراد منافق هزار رنگ باشد؛ تخریب فرهنگ و هنر کافی است و مسئولان سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نباید هرگز اجازه چنین اتفاقی را بدهند.
این سینماگر در پایان این گفتگو افزود: اعضای شوراهای پروانه ساخت و پروانه نمایش نباید اجازه دهند سینما مانند ۸ سال گذشته به صورت افسارگسیخته حرکت کند. تفکر و اندیشه سالم و انقلابی باید در تولیدات فرهنگی جاری و ساری شود و این اتفاق نیازمند دقت و وسواس بسیار زیاد از سوی یکایک اعضای حاضر در این شوراها می تواند محقق شود.
ارسال نظر